avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperate datorie factura telelon mobil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperate datorie factura telelon mobil

Sotia mea are urmatoarea problema :in urma cu multi ani (poate 2002/2003) a facut un abonament fostului sot ;din 2005 sunt divortati , si saptamana trecuta am primit acasa o somatie de plata a unei restante la [sc telef mobila] din perioada aceea;nu este specificat nr.facturii,valoare etc asa cum ar fi normal , ci doar valoare de 599 lei platibila in 15 zile, sau 1256 daca nu se respecta perioada de mai sus.Firma care a trimis somatia este [recuperari] ;intre timp ea s-a casatorit - cu mine - , deci si-a schimbat numele , implicit si adresa.Ce nu inteleg , si va rog sa ma ajutati :
1) suma nu este prescrisa ?
2) numele ei pe plic este cel din casatoria anterioara, cu adresa la care locuieste acum ;este legal ?
3) nu intentionam sa achitam , ci daca se redeschide dosarul pt.plata , putem sa-l aducem in instanta pe cel care a avut numarul de telefon ?intamplator avem factura la care se face referire (banuiesc) in somatia de mai sus ; aceasta a fost o proba in instanta la momentul divortului.

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2011
gi-jane2, moderator
1. Suma este prescrisa de mult timp.
2. In contract apare si CNP-ul, fiind suficient pentru identificarea persoanei, chiar daca isi schimba numele pe parcurs.
3. Nu e cazul sa achitati ceva, nu va fi niciun dosar pe instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca bondarrr bondarrr si eu am un contract incheiat in anul 2001 cu firma de telefonie mobila conex pe care din varii motive nu l-am terminat de achitat si tocmai ce am primit da la ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut cu firma de recuperari AdrianaTimis AdrianaTimis Buna ziua! Va rog, pe cat este posibil, sa ma sfatuiti in urmatoarea problema juridica cu care ma confrunt: In 2004 am incheiat un abonament la compania de ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata LORINA75 LORINA75 BUNA ZIUA, MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT : am primit de la o firma de recuperare credit aceasta notificare cu o neplata ptr abonament telefon care cred ca este ... (vezi toată discuția)