Sotia mea are urmatoarea problema :in urma cu multi ani (poate 2002/2003) a facut un abonament fostului sot ;din 2005 sunt divortati , si saptamana trecuta am primit acasa o somatie de plata a unei restante la [sc telef mobila] din perioada aceea;nu este specificat nr.facturii,valoare etc asa cum ar fi normal , ci doar valoare de 599 lei platibila in 15 zile, sau 1256 daca nu se respecta perioada de mai sus.Firma care a trimis somatia este [recuperari] ;intre timp ea s-a casatorit - cu mine - , deci si-a schimbat numele , implicit si adresa.Ce nu inteleg , si va rog sa ma ajutati :
1) suma nu este prescrisa ?
2) numele ei pe plic este cel din casatoria anterioara, cu adresa la care locuieste acum ;este legal ?
3) nu intentionam sa achitam , ci daca se redeschide dosarul pt.plata , putem sa-l aducem in instanta pe cel care a avut numarul de telefon ?intamplator avem factura la care se face referire (banuiesc) in somatia de mai sus ; aceasta a fost o proba in instanta la momentul divortului.
1. Suma este prescrisa de mult timp.
2. In contract apare si CNP-ul, fiind suficient pentru identificarea persoanei, chiar daca isi schimba numele pe parcurs.
3. Nu e cazul sa achitati ceva, nu va fi niciun dosar pe instanta.
Notificare de plata
LORINA75
BUNA ZIUA,
MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT :
am primit de la o firma de recuperare credit aceasta notificare cu o neplata ptr abonament telefon care cred ca este ... (vezi toată discuția)