avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parti indivize comune si proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parti indivize comune si proprietari

Pentru un imobil nationalizat impartit in apartamente, unele vandute pe legea 112, cum pot afla:
1. cine sunt proprietari apartamentelor
2. care sunt partile indivize comune ale imobilului
Cel mai recent răspuns: ged , utilizator 08:43, 19 Octombrie 2011
sunteti si dv. proprietarul unui apartament in acel imobil?
atunci depuneti la Registru de Carte Funciara, o cerere de informare (formular tipizat), pt. ap. dv. si odata cu el, va iesi si cf-ul colectiv pe tot imobilul din care face parte apartamentul dv.; costa vreo 20 lei; din acel cf colectiv, vedeti fiecare ap. ce proprietar are; cat si partile indivize comune ale fiecarui apartament.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2011
Nicoleta Silvia Hulpus, Consilier juridic
Daca proprietarii pe legea 112 au cumparat pana sa apara obligativitatea cadastrului si intabularii si nu au facut cadastru si intabulare nu se afla nimic. Plus de asta in momentul in care sunt si chiriasi informatia ar fi limitata.
Ar trebui o alta solutie..

Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2011
ged, utilizator
faceti o adresa la Primaria localitaii sa va comunice situatia juridica a imobilelor . In concret ce problema aveti ?
Este vorba de Bucuresti/Sector 2. Pentru niste spatii din imobil doresc sa stiu daca cineva le-a ocupat ilegal sau le are in proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare spatii comune condominium ? turbo20010 turbo20010 Salut. De curand am cumparat un apartament, iar in contract scria asa : \"Se vinde dreptul de proprietate pentru : - apartamentul nr. 5, situat in ... (vezi toată discuția)
Solicitare de cadastru si intabulare DW DW Buna ziua, Detin in co-proprietate un teren intravilan impreuna cu alti 5 mostenitori. Terenul are 500 mp; mie imi revine 1/4. Terenul nu are cadastru si nu ... (vezi toată discuția)
Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)