avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata impozit arendare pamant
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata impozit arendare pamant

Buna ziua,

In anul 2009 am luat in arenda o suprafata de 4 ha vie, in baza unui contract de arendare semnat intre mine (arendasul) si proprietar, contract vizat de consiliul local al localitatii unde se afla via. Este singurul document (act) pe care l-am incheiat. Plata arendei am facut-o conform contractului, (anual, 30% din productie), de asemenea impozitele pe pamant (vie) platite de mine la primarie. Mentionez ca nu realizez venituri rezultate din vanzarea strugurilor sau vinului.
Intrebare: in cazul de fata, daca trebuie (sau trebuia...??) sa anunt Administratia financiara din localitatea unde locuiesc (??) despre existenta acestui contract de arendare pentru a mai plati ceva. In contractul incheiat de arendare si vizat de Consiliul local de acolo nu se specifica nicaieri asa ceva, nu am fost instiintata de nici o instiutie ca ar trebui declarata aceasta vie. Intamplator, m-am sesizat citind ca se impoziteaza si veniturile obtinute din arendarea unor terenuri/bunuri, asta in cazul proprietarului, care sincer nu stiu daca le plateste, asta oricum nu ma intereseaza pe mine.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 14:21, 18 Octombrie 2011
Nu va intereseaza !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arenda intre doua persoane fizice AlinaMarinFlorea AlinaMarinFlorea Buna ziua, as dorii sa stiu daca pot face un contract de arenda doua persoane fizice.Trebuie neaparat sa ai firma ca sa poti lua in arenda pamant?Ar exista ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)
Contrat de arendare alexuta123456789 alexuta123456789 Buna ziua!Cine ma ajuta si pe mine cu un model ' contract de arendare' dupa noua lege .(sa fie varianta care a intrat in vigoare )mULTUMESC FRUMOS (vezi toată discuția)