avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... respectarea contractului colectiv de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

respectarea contractului colectiv de ramura(agricultura)

Buna ziua.
In cazul in care o societate cu cod caen de agricultura, cu peste 30 de salariati, neinscrisa in sindicat si fara contract de munca la nivel de unitate face disponibilizari colective, trebuie sa respecte Contractul colectiv de munca la nivel de ramura(agricultura) care e in vigoare , si sa plateasca salarii compensatorii la solicitatrea salariatilor?

Alte discuții în legătură

Cate salarii compensatorii mi se cuvin? iulaina iulaina Buna seara! Am rugaminta de a ma ajunta prin furnizarea unei informatii legate de salariile compensatorii care mi se cuvin. Am activat in cadrul unei companii ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, as dori sa intreb in cazul de concediere pe motiv de desfiintare post, ce anume trebuie platit angajatului cu titlu de plati compensatorii sau alt ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu in cazul disponibilizarii vs ccm pe ramura la nivel national danuttunad danuttunad Buna seara, Cum as putea sa aflu daca angajatorul este obligat in baza CCM pe ramura la nivel national(am lucrat in vanzari la o firma de distributie)sa ... (vezi toată discuția)