avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Suplimentul la diploma
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Suplimentul la diploma

Buna seara!

As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. In sesiunea februarie 2006 am sustinut si promovat examenul de licenta la o alta institutie de invatamant superior, unde am prezentat pentru inscriere la dosar FOAIA MATRICOLA eliberata de institutia absolvita.
Nici acum, in 2008 nu pot sa ridic diploma de licenta intrucat institutia la care am sustinut examenul de licenta solicita SUPLIMENTU LA DIPLOMA eliberat de institutia absolvita, care, refuza eliberarea acestui document, intrucat pentru promotia 2004-2005 se eliberau foi matricole, document pe care l-am si primit dealtfel.

Ordinul Ministrului Educatiei prevede eliberarea suplimentului la diploma incepand cu absolventii promotiei 2005-2006 si nu spune ce se intampla cu absolventii promotiilor anterioare. Subliniez faptul ca la data la care am sustinut examenul de licenta (februarie 2006) anul universitar 2005-2006 era in plina desfasurare.

Ce pot sa fac in aceasta situatie?

Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2008
felicias65, utilizator
Cel mai recent răspuns: felicias65 , utilizator 17:02, 30 Septembrie 2008
Da, am si facut acest lucru, astept, inca nu au trecut 30 de zile de cand am trimis scrisoarea.
Va multumesc inca o data!
Felicia S.
NU am citit ordinul de care spuneti, dar daca redactarea lui e aia de care zice Elis... cam nasol!
Ca de acolo reiese ca absolventii 2005-2006 primesc supliment, iar de la data intrarii ordinului in vigoare nu se mai elibereaza foi matricole.
Asta inseamna ca un absolvent 2004 nu mai poate primi nici una si nici cealalta... din cele doua... =D> Fantastica norma juridica! Mirifica!
Dar eu am primit foaia matricola de la ASE si am depus-o, in original si copie legalizata, la inscrierea pentru examenul de licenta! In baza ei am sustinut examenul de licenta in sesiunea februarie 2006, moment la care anul universitar 2005-2006 era in plina desfasurare (sesiune de iarna). In aceste conditii trebuie doar sa primesc diploma de la institutia la care am sustinut examenul, insotita de foaia matricole eliberata de ASE atat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)
Ordin 539/2013 doriacristina doriacristina Precizarile ANAF in legatura cu Ordinul 539/2013 (referitor la scutirea de impozit acordata programatorilor) spun, printre altele ca: c) angajatul trebuie ... (vezi toată discuția)
Adeverinta studii superioare pentru postul de programator Blu_ Blu_ Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: In luna iulie am absolvit nivelul studiilor de licenta la specializarea informatica. Datorita regimului ... (vezi toată discuția)