Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca in cazul unui proces considerat litigiu de munca care a fost suspendat deoarece firma angajatoare parata a intrat in insolventa este necesara plata unei taxe de timbru pentru inscrierea la masa credala si "continuarea" procesului in cadrul altei sectii?
,,10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca intre debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt inregistrate din oficiu in tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;
Sunteti inscris de catre administratorul judiciar pe baza documentelor financiar contabile si nu trb sa achitati nici o taxa.
ATENTIE verificati daca sunteti inscris.
Aveti drepturi, din cate tin minte exista un fond ptr plata salarilor ( parca pana la 3 ) luati legatura cu cei de la AOJM :)
Dar dvs aveti deschis si un litigiu de munca, discutati cu adminstratorul judiciar la telefon ptr o indrumare corecta.
Administratorul judiciar mi-a zis ca trebuie sa platesc taxa pentru ca cererea mea sa fie luata in considerare. Deci, am platit-o, chiar daca trebuia sau nu. Daca nu trebuia, imi pot recupera banii?
Imi spuneti, va rog, cine sunt cei de la AOJM, nu gasesc nimic pe net despre ei.