avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Taxa timbru pentru inscrierea la amsa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Taxa timbru pentru inscrierea la amsa credala

Buna ziua,

Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca in cazul unui proces considerat litigiu de munca care a fost suspendat deoarece firma angajatoare parata a intrat in insolventa este necesara plata unei taxe de timbru pentru inscrierea la masa credala si "continuarea" procesului in cadrul altei sectii?

Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2011
irinairina13, utilizator
Cel mai recent răspuns: irinairina13 , utilizator 10:11, 25 Octombrie 2011
Administratorul judiciar va pus la o cheltuiala inutila, el are obligatia sa inscrie creantele salariale din oficiu conf prevederilor art. 64 din legea 85/2006.
Cereti judecatorului sindic sa va restituie chitanta si mergeti la directia de taxe si impozite o depuneti in original insotita de o cerere si vi se vor restitui banii.
La AJOFM nu trebuie sa faceti nici un demers, tot administratorul judiciar are aceasta obligatie - cererti printr-un inscris atat adm judiciar cat si judecatorului sindic sa-l oblige pe acesta sa depuna inscrisurile necesare in vederea incasarii creantelor salariale garantate.

Succes
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu restant freenicos freenicos Am lucrat in 2010 la o societate.Am plecat in luna noiembrie,conf art.55b.Nu mi s-a achitat salariul pe perioada septembrie-noiembrie 2010,precum si banii ... (vezi toată discuția)
Angajati la masa credala ElenaRota ElenaRota Daca o firma deschide procedura insolventei si are si salarii restante de plata catre angajati, acestia trebuie sa se inscrie la masa credala (inclusiv sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale BogdanMonica BogdanMonica Am fost angajata la o firma. Firma a facut mai multe restructurari de personal. Am primit preaviz, iar in perioada de preaviz am avut o internare in spital ... (vezi toată discuția)