avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident

Am si eu o problema am condus masina unui prieten cu numere de anglia si am facut accident fara victime si fara pagube materiale prea mari am decis sa ne intelegem pe cale amiabila si am reparat masina fara a mai implica propetarul masini si dupa ce ia-m reparata masina a zis ca sa sfatuit cu alti si ca nu e multumit de masina si ca ma da in judecata ca nu ia-m facut masina bn dar am poze cu masina reparata si am si martori care au vazut masina precizez ca mai trebuiau facute mici retusuri dar nu a mai vrut sa lase masina sa i le faca si acuma pretinde ca vrea totul nou si ca vrea sa ai fac la alt service masina si daca imi pute-ti spunde pe cale legala daca ma da in judecata ce probleme pot aparea
Cel mai recent răspuns: buduadrian99 , utilizator 16:53, 21 Octombrie 2011
Nu sunt convins ca poate castiga in instanta. Dar as vrea sa stiu in ce aconstat intelegerea amiabila cu proprietarul masinii si daca ati intocmit un document scris?
nu doar procesul verbal de la politie de constatare a pagubelor si de acolo i-am dus masina la un mecanic particular iar propietarul a fost de cord sa i-o faca iar dupa ce mai avea mici retusuri de facut a venit si si-a luat masina ca nu mai vrea sa i-o faca mecanicul respectiv ca vrea sa o faca in service autorizat ca el vrea piesele noi ca nu vrea sa i se indrepte ca as ia zis tatal sau care e defapt propietarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asiguratorul vinovatului adiwill adiwill Buna ziua, Va scriu in numele unui bun prieten care : Intr-o seara se intorcea de la serviciu, mergea regulametar pe banda 1 cand deodata o masina de pe ... (vezi toată discuția)
Am avut o tamponare cu masina firmei si acum patronul ma obliga sa platesc prejudiciul cauzat Shyva17 Shyva17 I 1 Buna ziua! Am avut acum recent o tamponare usoara fara victime cu masina firmei de distributie paine LT 35 ! Era ploaie torentiala ,terasament umed ... (vezi toată discuția)
Sunt un asigurat euroins care a lovit un participant la trafic. am fost anuntat ca voi fi dat in judecata. mariussmeek mariussmeek Buna ziua! Sunt un asigurat Euroins care a lovit un participant la trafic. Va las detaliile mai jos: -> Eu sunt vinovat de producerea accidentului si am ... (vezi toată discuția)