avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am avut o tamponare cu masina firmei si acum patronul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am avut o tamponare cu masina firmei si acum patronul ma obliga sa platesc prejudiciul cauzat

I 1 Buna ziua! Am avut acum recent o tamponare usoara fara victime cu masina firmei de distributie paine LT 35 ! Era ploaie torentiala ,terasament umed ,masina din fata mea a franat brusc la un semafor pe galben la 5 secunde ,am franat si eu brusc aveam viteza cam de 40/50 de km dar nu am mai putut controla masina in timpul franarii,s-a produs fenomenul de acvaplanare.Masina din fata mea A4 are si Casco si RCA . Eu i-am dat asigurarea de pe firma RCA am recunoscut vina ! Politia a venit si ne-a sfatuit sa ne intelegem facand constatare amiabila de accident .Precizez Nu a fost facut nici-un proces verbal de catre politist.Cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la conditiile de drum si nepastrarea unei distante corecte in trafic,dar si masina mea a avut probleme tehnice la ea probleme frane fara ABS,fara niciun sistem de siguranta cauciuri proaste. Deci cu ala m-am inteles i-am dat asigurarea nu mai am nici-o problema cu el nu ma poate da in judecata sa ii repar masina in plus are si Casco ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Partea a doua II si Cea Mai importanta dupa accident am sunat patronul scandal,injuraturi,amenintari ca ma da in judecata .Mi-a spus sa duc masina un service de lux .I-am spus la patron sa ma lase sa iau piese de la dezmembrari ca sa nu il coste mult a zis ca el nu pune piese de la piata.In timpul reparatiei mecanicul mi-a zis ca a fost gasite doua furtune de frana sparte din care curgea lichid de frana dar mi-e foarte greu sa demonstrez asta in justitie daca intru .Deci masina a iesit a fost de plata 8000 de Ron .Si patronul ma obliga sa ii platesc tot prejudiciul cauzat,eu mi-am depus demisia mi-a rupt foaia in fata si a zis s a ii stau sa ii fac treaba cu salarul taiat in jumatate 12 mil acum 6 mil pana cand se termina suma de platit dupa aia sa plec .ITP la masina a fost facut in februarie dar m-a pus sa dau spaga ca sa trec mai repede ca el nu are bani de facut masina,doar o poza la ITP atat. Noi facem si foi de parcurs pentru transport marfa si niciodata in foaia de parcurs nu a fost facuta semnatura revizorului tehnic .Masinile astea de la firma nu sunt nici macar o data pe luna controlate de un mecanic auto .Intrebare.....Firmele de distributie nu sunt obligate prin lege sa aiba Casco ? Are rost sa intru in justitie sa ma lupt cu ei ?.Precizez patronul e influent in oras

Alte discuții în legătură

Accident rutier soldat cu victime rozi.constantinescu rozi.constantinescu Sambata,07 februarie a.c.,am fost victima unui accident rutier,eu fiind pasager pe locul din dreapta,iar sotul meu sofer.O camioneta tip Aro ne-a taiat calea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu biciclist mort la spital ambpaul ambpaul S-a intamplat pe la orele 18.21 intuneric bezna inafara localitatii a aparut brusc in partea dreapta nici nu am realizat ce se intampla, l-am lovit in plin pe ... (vezi toată discuția)
Accident auto soldat cu un deces si ranirea altor 5 persoane - demonstrare nevinovatie tiberiu1977 tiberiu1977 Buna ziua, In urma cu un an si jumatate am fost implicat intr-un accident auto soldat cu moartea celuilalt conducator auto,si ranirea altor 5 persoane printre ... (vezi toată discuția)