avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CIOCANE DE MARCAT LEMN ROTUND
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CIOCANE DE MARCAT LEMN ROTUND

Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o informatie:
-unde se pot confectiona ciocane de marcat lemn rotund?
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 22:32, 18 Octombrie 2011
Daca aveti documentatia de la Ronsilva, sau cum se mai numeste acum , Pansonu se executa la la sculari in cadru atelierului stante-matrite- pansoane , va este necesar desenu tehnic pentru executarea pansonului cu codu ce va fost alocat .
M-ar interesa daca exista o firma care confectioneaza aceste ciocane de marcat lemn rotund si daca se poate si datele de contact ale acestei firme
Daca aveti desenu tehnic asupra pansonului , ori care firma care confectioneaza SDV va poate face acel panson , sau cand optineti autorizatia de confectionare a pansonului (ciocan) intrebati si unde puteti confectiona cu codu lui unic personalizat , cred ca ma intelegeti , acele pansoane au un cod unic si personal dat celor care au dreptu sa-l si foloseasca , sa pansoneze masa lemnoasa rotunda (in speta busteni) Tot acea persoana intocmeste actele cu regim sprcial de transport masa lemnoasa , respectiv lemn rotund busteni) , despre aceasta masa lemnoasa este vorba ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligaþia utilizãrii programului sumal Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna seara, O societate comerciala care are cod caen 1623 - Fabricarea altor elemente de dulgherie si tamplarie, pentru constructii are obligatia utilizarii ... (vezi toată discuția)
Autorizatii avize necesare exploatare forestiera Scepo Scepo buna, vreau sa incep sa lucrez pe o firma nou infiintata cu codul 0220 - Expoatare forestiera. Stie cineva de ce avize si autorizatii am nevoie pentru a ... (vezi toată discuția)
Legislatie pt srl prelucrarea primara a lemnului(debitare busteni) rusudan rusudan Am un atelier de debitat busteni si sunt intersat sa aflu de unde pot face rost de legislatia in domeniu.(Debitare, comercializare,transport, achizitie) (vezi toată discuția)