avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz - pronuntare cu toate ca am cerut stramutarea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz - pronuntare cu toate ca am cerut stramutarea

Am cerut amânarea cauzei și am arătat că am cerut strămutarea cauzei.
Instanta s-a pronunțat - fără a citi documentele depuse de mine.
Judecătoria a înregistrat recursul dar având în vedere ca judecătoarea nu a redactat motivarea hotărârii nu a trimis dosarul către Curtea de Apel.
Cât timp poate fi tergiversata motivarea?
Ce fac în măsura în care Curtea de Apel planifica judecarea recursului după data planificata pentru strămutare - 08.12.2011?
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 12:47, 19 Octombrie 2011
Formularea unei cererii de stramutare nu constituie temei de amanarea judecarii cauzei penale. Potrivit art.60 alin.5 c.pr.pen, daca instanta de la care a fost stramutata cauza a procedat la judecarea cauzei, hotararea pronuntata este desfiintata prin efectul admiterii cererii de stramutare.
Mulțumesc de răspuns. Ulterior înregistrării cererii de recurs am sesizat și înțeles art.60 alin.5 CPP. Nu e prima data când documentele depuse nu sunt luate in seama, dar a trecut o luna, hotărârea nu este motivată, Președintele Secției Penale și cei de la arhiva au sesizat abuzul dar nimeni nu a dat un răspuns oficial în acest sens. As vrea sa știu care poate fi procedura în cazul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Stamutare dosar penal gancuta gancuta pot cere stramutarea dosarului pe baza anchetei la parchet ?s-au dictat la martori ce sa scrie in declaratii (vezi toată discuția)
Cerere stramutare aurelpesa aurelpesa am calitatea de inculpat. La urmatorul termen vreau sa introduc o cerere de stramutare. Ma intereseaza daca dupa ce predau cererea presedintei la inceputul ... (vezi toată discuția)