Buna ziua, am si eu urmatoarea problema cu angajatorul meu: intr-un un week end mi-a recidivat o boala mai veche, luni am trimis superiorului cit si la HR pe email (emailul de serviciu cu numele meu) o cere de concediu pentru 3 zile, dupa acestea am avut 2 saptamini de concediu medical pe care l-am trimis angajatorului, iar acesta mi-a spus ca nu il ia in considerare si ca ma cheama la comisia de disciplina ( in timpul aceastei perioade de medical) pentru ca am lipsit nemotivat si imi desface contractul de munca pentru acest lucru. In plus mi-a blocat salariul pe luna precedenta ca garantie pentru laptopul si telefonul de servici. Ce pot face pentru a-mi incheia legal contractul de munca si recupera bani care mi-se cuvin.
Va multumesc anticipat pentru ajutor
Fortat nu poti face nimic. Puteai sa dai un tel.sefului ierarhic sup. sa anunti ca nu te simti bine si ulterior ca intri in cm.
Este clar insa ca aceasta a fost "picatura care a umplut paharul" in sensul ca un angajator care are un angajat bun si vrea sa-l pastreze ii "iarta" anumite situatii , iar alti angajatori, care nu apreciaza salariatul ii cauta "nod in papura" cum este si cazul dvs.
Legal este sa va plateasca cm. Incercati sa aveti o discutie si daca obs.ca vrea "sa plecati" mai aduceti niste cm timp in care sa va cautati alt loc de munca. Cat stati in cm nu are rost sa pastrati obiectele de inventar, predati-le.
Apoi , demisia de onoare.
In primul rand angajatorul este obligat sa va plateasca concediul medical daca ati depus la el certificatul medical valabil.
Nu are cum sa va sanctioneze disciplinar in cazul in care ia-ti inaintat un certificat medical valabil.
Iar bunurile societatii pe care le aveti prin inventar e necesar sa le predati.
Pentru incheierea CIM - demisie.
Daca ati depus concediul medical trebuie sa va plateasca banii.
Daca vreti sa plecati o puteti face cu demisie la zi sau preaviz de 15 zile.
Se pare ca vrea sa scape de dumneavoastra.:stunned:
Avand in vedere faptul ca aveti dovada ca ati solicitat concediu de odihna (mail-urile) si apoi ati intrat in concediu medical pe care l-ati si predat angajatorului, acesta nu are ce sa va faca. Nu cred ca scrie in ROI sau in vreo lege ca angajatorul are dreptul de a incepe procedura de cercetare disciplinara prealabila pentru ca ati avut nevoie sa intrati in concediu de odihna sau in concediu medical. Sunt doar amenintari pentru a va intimida.
Din moment ce certificatul de concediu medical este depus in termen si vizat de medicul de familie si cel de medicina muncii angajatorul nu are ce atceva sa faca decat sa va plateasca acest concediu conform codului de indemnizatie mentionat pe certificat. Pentru faptul ca nu v-a platit concediul medical puteti sesiza Inspectoratul Teritorial de Munca.
Daca doriti incetarea contractului de munca faceti o cerere in dublu exemplar pe care obtineti un nr de inregistrare.
Alte discuții în legătură
Litigiu de munca
mihai.o
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat bun in urmatoarea problema:
La locul actual de munca intampin niste probleme,in sensul ca firma vrea sa ma dea ... (vezi toată discuția)