avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM

Buna ziua, am si eu urmatoarea problema cu angajatorul meu: intr-un un week end mi-a recidivat o boala mai veche, luni am trimis superiorului cit si la HR pe email (emailul de serviciu cu numele meu) o cere de concediu pentru 3 zile, dupa acestea am avut 2 saptamini de concediu medical pe care l-am trimis angajatorului, iar acesta mi-a spus ca nu il ia in considerare si ca ma cheama la comisia de disciplina ( in timpul aceastei perioade de medical) pentru ca am lipsit nemotivat si imi desface contractul de munca pentru acest lucru. In plus mi-a blocat salariul pe luna precedenta ca garantie pentru laptopul si telefonul de servici. Ce pot face pentru a-mi incheia legal contractul de munca si recupera bani care mi-se cuvin.
Va multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 14:48, 24 Septembrie 2008
nikol.ilea a scris:

Nu este nici o problema, nu ne-am nascut invatati :)
Cei de la Casa de sanatate nu v-au refuzat pana acum nici un certificat? Nu v-au chemat acolo sa va arate? V-au platit toate concediile medicale depuse asa?

Certificatul medical prevede : viza platitorului; luat in evidenta- medic de familie si daca este urgenta - viza.
Nu trebuie vizat de medicul de medicina muncii, asta doresc sa scot in evidenta. Probabil doar pentru risc maternal...
Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2008
Doina Elena, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca mihai.o mihai.o Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat bun in urmatoarea problema: La locul actual de munca intampin niste probleme,in sensul ca firma vrea sa ma dea ... (vezi toată discuția)
Co, cm, demisie - toate in acelasi timp? mona_piedra mona_piedra Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot proceda ca si angajator, fara sa incalc legea in conditiile in care: 1. un angajat a ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca???? girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Doi salariati nu s-au prezentat in ultimele 5 zile la serviciu (soferi). Care ar fi procedura pentru desfacerea contractelor de munca?? Le trimitem un ... (vezi toată discuția)