avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice anulare proces verbal de conciliere
Discuție deschisă în Achiziţii publice

anulare proces verbal de conciliere

Va rog sa-mi ajutati!
In urma unui control efectuat de Curtea de conturi au decoperit nereguli la un proces verbal de conciliere incheiat in anul 2007 intre SC..(la care statul este actionar majoritar) si Primaria x. Acum trebuie sa anulam sau modificam p-v, dar Primaria nu si-a exprimat pozitia.
Ce putem face?? Va rog sa-mi dati un sfat..
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 09:24, 20 Octombrie 2011
incercati pe cale amiabila si daca nu si nu, instanta este mereu solutia
am incercat, dar nu am primit nici un raspuns..
Trebuie sa adresam instantei de contencios administrativ??? ce fel de actiune sa formulam?
Orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de catre o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri, se poate adresa instantei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoasterea dreptului pretins sau a interesului legitim si repararea pagubei ce i-a fost cauzata. Interesul legitim poate fi atat privat, cat si public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare la primarie ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua . Am facut o sesizare la primarie in legatura cu niste nereguli savarsite de un vecin de-al meu de gradina, si maine sunt 30 de zile de cand am ... (vezi toată discuția)
Petiții mery50 mery50 Primăria sector 6, nu răspunde la petiție. Pot să merg în contencios judiciar? (vezi toată discuția)
Actiune Roman85 Roman85 Institutia Bisericii ortodoxe Romane nu a dat curs in termdenul legal de 30 de zile la sesizarea mea o pot actiona in justitie pot cere ... (vezi toată discuția)