avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Model cerere OUG 119/2007
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Model cerere OUG 119/2007

Buna ziua ,
as dori si eu un model de cerere intemeiata pe OUG 119/2007 daca ma puteti ajuta ( blueriver@apropo.ro).
Daca facturile nu sunt semnate de primire dar contractul prevede faptul ca beneficiarul poate solicita factura in cazul in care nu o primeste si se considera acceptata la plata daca in termen de 30 de zile de la emitere nu o contesta , creanta este considerata certa?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 14:11, 18 Septembrie 2008
domnule presedinte
subsemnatul...... , datele de identificare......., fformulez prezenta
CERERE DE EMITERE A ORDONATEI DE PLATA
impotriva numitului (datele de identifiocare)
in fapt , intre mine si parat a fost incheiat contractul i(n urma caruia s-a nascut obligatia de plata ) ,{ scurta prezentare a situatie privind neplata sau intarzierea la plata , referire la creanta certa , lichida si exigibila)
in drept , imi intemeiez cererea pe oug 119/2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E corect intocmita cererea cf oug 119/07? catgirl catgirl Catre, JUDECATORIA ___ Domnule Presedinte, Subscrisa S.C. _______ S.R.L., având sediul ... (vezi toată discuția)
Actiune intemeiata pe og 119/2007 cristeagabriela cristeagabriela cateva intrebari directe> 1. este admisibila o actiune pentru penalizari de intarziere _(intemeiata pe og 119/2007) in conditiile in care factura a fost ... (vezi toată discuția)
Ref: cerere de chemare in judecata pe oug 119/2007 danapreda32 danapreda32 as dori un model de cerere de chemare in judecata pe OUG 11/2007. n-am lucrat pana acum cu asta si nu sunt foarte sigura pe ce am facut eu. poate ma ajuta ... (vezi toată discuția)