avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obligativitatea incheierii unui contract cu o firma de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obligativitatea incheierii unui contract cu o firma de salubrizare

Buna ziua,

In curand voi deschide o firma care are ca obiect de activitate reparatii stingatoare de incendiu, intrebarea mea este daca esxista vreo lege care sa ma oblige sa inchei contract de salubrizare pe firma, nu pot face un astfel de contract pe persoana fizica?
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:03, 19 Octombrie 2011
Nu. Trebuie sa faceti pe firma. Va cer si cei de la primarie cand veti depune dosarul pentru obtinerea avizului de functionare. Cred ca si cei de la mediu pentru autorizatia de mediu. Firmele au mai multe paliere de taxare in functie de cat gunoi faci. Optati pentru cel mai mic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizul de functionare ernest192 ernest192 Buna ziua as avea o intrebare eu vreau sa incep o afacere tip fast food cu o rulota prin piete si targuri am adaugat noul cod caen in actul constatator. Ce ... (vezi toată discuția)
Avize magazin mixt Costy S Costy S Buna ziua, Pentru un magazin mixt, (cod caen 4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi ... (vezi toată discuția)
Avize/autorizatii ptr. deschidere magazin (alimentar) calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Cine stie unde sa ma uit, unde este reglementata situatia aceasta: se deschide un magazin care comercializeaza produse alimentare, d[u]ar nimic ... (vezi toată discuția)