buna ziua!am avut si eu un cim p perioada nedeterminata luna trecuta,dupa o saptamana jumate de la incheierea contractului am primit o oferta de lucru din starinatate,moment in care mi am bagat lichidarea la zi,mi a fost acceptata semnata,am predat echipament de protectie de lucru etc.in zilele pe care le al lucrat in firma mi a fost facute actele pt card bancar,doar ca d soara p care am intrebat o de drepturi banesti bonuri de masa etc,mi a zis ca cardul nu a apucat sa se faca,ci doar contul in care urma sa sa vireze banii pt munca prestata,am fost azi la banca si am remarcat cu stupoare k nu mi a fost deschis nici un cont!!!ei acuma eu ce drepturi am?c pot face ca sa mi iau banii? mentionez ca aveam o perioada de proba pana la 90 de zile sau cv asemanator...multumesc anticipat...!CIM MI A FOST INCHIS CU ART 55 LIT b
Demisie fara preaviz.
kady
Mi-am dat demisia pe data de 12 martie 2007 si am specificat in demisie ca nu acord perioada de preaviz, din motive pesonale. Eu intr-o saptamana voi pleca din ... (vezi toată discuția)