avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incetarea raporturilor de servici prin demisie ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incetarea raporturilor de servici prin demisie drepturi banesti

am demisionat din politie in aprilie 2012 in
ianuarie 2013 mi-am facut lichidarea am predat toate materialele nu am avut lipsa , nu ar fi normal ca si eu sa primesc drepturile banesti restante cum ar fi echipament pe 2011? si 2012 ?fisa mea de lichidare a fost oprita la financiar la ijpf iasi cu promisiunea ca se va rezolva iar dupa doua zileam fost instiintat ca au fost livrate sumele respective in cont pe cardul de salariu am cerut extras de cont si nu s-au confirmat acele sume de bani Ce sa fac pentru a recupera acele drepturi ?...

Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 18:21, 27 Ianuarie 2013
le solicitati in scris, si daca nu vi se acorda....va adresati instantei de judecata. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie mcdannyangel mcdannyangel Stimate domnule avocat...Pe data de 5 ianuarie 2010,am demisionat de la firma la care lucram...Am vrut sa stau in preaviz pana pe data de 20(adica 15 zile ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine fisa de lichidare in situatia aceasta ? Daniel MC Daniel MC Buna ziua , Am demisionat de curand de la o firma , dar nu vor sa imi inmaneze fisa de lichidare din urmatorul motiv... La firma exista un card de cumparaturi ... (vezi toată discuția)
Există o rezolvare ? tcdcostinel tcdcostinel Am avut în anul 2008 un credit la Millenium Bank ,la care am primit și un card de cumpărături. Din 2010 până în aprilie 2013 am avut poprire , reușind ... (vezi toată discuția)