Buna ziua,
Ma confrunt cu o situatie strigatoare la cer. lichidarea aferenta lunii iunie trebuia sa-mi fie virata in data de 14.07.2012. inca de la angajare firma mi-a solicitat sa-mi fac card de salarii la o banca desi eu aveam un card la o alta banca. mi s-a spus ca numai asa si la respectiva banca se vireaza salariile in aceasta firma. ok. m-am conformat si mi-am facut card de salarii acolo unde mi s-a cerut. timp de un an nu a fost nicio problema. acum mi se solicita OBLIGATORIU sa-mi ridic banii din casieria firmei desi toti ceilalti angajati si-au primit banii pe card la data stabilita. mentionez ca la data chenzinei ca si acum sunt in concediul medical. nu vor sa-mi depuna banii in card. spun ca trebuie sa vin sa-i ridic personal sau prin procura notariala. de ce??? exista vreo lege prin care sa ma oblige sa fac asta?? cum trebuie sa procedez pentru a-mi primi drepturile salariale pe card asa cum s-a intamplat INTOTDEAUNA??
Cu atat mai mult ca sunteti bolnav nu trebuia sa procedeze asa angajatorul S-ar justifica plata prin casierie numai daca a expirat perioada pentru care a fost facut cardul sau indemnizatia de concediu medical s-a calculat la o data ulterioara calcularii salariilor si nu a putut sa va vireze drepturile banesti in cont odata cu a celorlalti angajati.
Faceti o sesizare la ITM sa verifice daca se respecta prevederile din Codul muncii, CIM, CCM aplicabil unitatii si Regulamentul intern al unitatii, cu privire la modalitatea de plata a salariilor.
Concediul prenatal
andreeabg
Buna ziua! Banii pentru concediul prenatal si pentru cel de lauzie pot sa-i ridic personal in cazul in care nu doresc sa mi-i vireze angajatorul din diferite ... (vezi toată discuția)
Executare silita
campion
Buna ziua!
Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)