avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Facultatea de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Facultatea de Drept Cluj - ce carti ar trebui sa cumpar?

Buna tuturor.Este cineva la Drept la Dimitrie Cantemir Cluj?Eu sunt in anul 1 la FR si am nevoie sa-mi spuna cineva ce carti trebuie sa-mi cumpar.Eu sunt plecata din tara si cand am mers la facultate si am facut contractul de scolarizare si am intrebat de unde pot sa-mi iau cursurile sau sa-mi cumpar cartiile mi s-a spus SEC sa ma descurc.Am gasit pe cineva care sa-mi vanda cartiile de anul trecut dar nu stiu daca mai sunt bune toate pt ca s-au schimbat codurile.Ce carti sa-mi cumpar? Am trimis mailuri la scoala si nimeni nu ma baga in seama...stiu ca a inceput de putin timp scoala dar timpul trece si sesiunea vine....Daca e cineva la Dimitrie la Fr sau Zi va rog sa ma ajutati...va multumesc
multumesc mult


Le-am gasit pe acestea.nu stiu cat de bune sunt daca stiti autori mai buni v-as ruga sa-mi spuneti.

Teoria Generala a Dreptului –Pr.dr.univ. Ioan Vida
Istoria Statului si Dreptului Romanesc –Ionescu Nicolae
Drept Civil Parte Generala – Conf.dr.Ionel Reghini
Psihologie Judiciara – prof. Gheorghe Florian

In schimb nu am gasit Drept Constitutional, Drept Roman si Teoria Comunicarii.
Astept recomandarile dumneavoastra, va multumesc



Drept Civil Partea Generala-Gheorghe Beleiu
Istoria statului si dreptului romanesc-Emil Cernea,Emil Molcut
Psihologie judiciara-Tudorel Butoi
mda suntem colege iar ce ai primit pana acum...e cam gresit...orarul nu e asta. semestrul asta avem th generala a dreptului, drept constitutional, drept roman, limba engleza...si inca 2...dar ma lasa memoria la momentul asta.....ai de luat cartea lui momcilo luburuci-th gen a dreptului - 25 lei, tratat de drept constit contemporan de cristian ionescu - 149 lei,,,si cam atat am facut pana sapt trecutra ..sambata asta am facut engleza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare carte sau tratat RotaruRazvan RotaruRazvan Buna ziua, Sunt student in anul 1 la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti. Fiind pasionat de drept civil, as dori sa imi cumpar un tratat care ... (vezi toată discuția)
Un pic de ajutor... va rog frumos: recomandare carti de drept StudentAnul1 StudentAnul1 Buna , Sunt student in anul 1 la drept .Din pacate nu toti profesorii isi dau interesul sa ne indrume sa cumparam carti bune pentru a invata.Obisnuiesc sa isi ... (vezi toată discuția)
Doctorat darria darria Sunt un functionar public cu statut special, lucrez in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, si m-ar interesa orice informatie in legatura cu ... (vezi toată discuția)