avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu crestere copil - contract suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu crestere copil - contract suspendat

Buna ziua,

Indrumati-va si pe mina va rog asupra unei proceduri. Cum se face reluarea CIM daca salariata a fost in concediu de crestere copil? Contractul redevine in mod automat activ, sau trebuie facuta decizie de reactivare CIM??

Va multumesc anticipat!!!

Florin Ionita
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Todorese Doina , Avocat 18:22, 18 Septembrie 2008
Cand a intrat in CCC i-ati facut o decizie de suspendare a CIM. Acum ii faceti o decizie de incetare a suspendarii. In aceasta decizie precizati ca inceteaza suspendarea (conform deciziei nr.../...) si isi reia activitatea in baza aceluiasi contract individual de munca nr.../...
contractul de munca continua in baza unei decizii de intrerupere a cic.
Sa faca si "Fisa de aptitudini" iarasi.
Subscriu la cele postate de tudorvaleriu, cu mentiunea ca in decizia respectiva trebuie sa i se stabileasca si noul salariul pe care il va avea de la reluarea activitatii.
decizie pentru reluarea activitatilor in baza aceluiasi contract de munca in baza unui referat facut de serviciul resurse umane prin care informeaza pe angajator ca a incetat concediul de crestere a copilului a salariatului ; sau in urma cererii salariatului de a relua activitatea incepand cu data de ..........
Este absolut necesara efectuarea investigatiilor medicale pentru primirea la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea concediu crestere copil? robygy robygy Cum se procedeaza cand nu s-a facut decizia de suspendarea a concediului de crestere copil si reactivarea contractului de munca incepand cu data de 15 iun ... (vezi toată discuția)
Acte necesare reactivare suspendare contract monii23 monii23 Buna ziua Am un angajat care a fost in paternitate 1 luna, adica a avut contractul suspendat. Care sunt demersurile pentru al reactiva? Contract nou?Act ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa concediul de maternitate andreia85 andreia85 Ce formalitati trebuie sa indeplinesc cand ma voi intoarce la serciciu dupa concediul de maternitate?Am inteles ca trebuie sa fac o cerere de reluare a ... (vezi toată discuția)