avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de inmatriculare

Doresc cumpararea unui autoturism Logan fabricat in 2005, inmatriculat de la inceput in Romania.Prima inmatriculare a fost la o societate de laeasing apoi la firma de la care eu doresc cumpararea acestei masini. Este necesara plata taxei de poluare?A fost votata legea despre care se tot vorbea ca pentru toate masinile la care nu sa platit taxa de poluare(inainte de 2007)sa o plateasca la vanzare?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:46, 19 Octombrie 2011
Nu mai platiti taxa de poluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 ana612 ana612 Buna seara , vreau sa achizitionez un autoturism cumparat de nou din Romania in anul 2005 , inmatriculat in anul 2005 ( in acest an nu se platea taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)