avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Procedura ajutor inclazire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Procedura ajutor inclazire

Buna ziua.
Locuiesc intr-un bloc "incalzit" de RADET din sect 5 si ma incadrez pentru a primi ajutor.
Pana anul trecut cineva de la asociatie aducea actele, le completam si apoi persoana respectiva le depunea unde trebuie.
Anul acesta mi s-a spus ca fiecare locatar care doreste ajutor de incalzire trebuie sa se prezinte perosonal sa ia actele si dupa ce le completeaza sa le depuna.
Pe site RADET scrie insa ca asociatia ar trebui sa se ocupe de aceste acte.
Ma puteti lamuri? La ora actuala nici nu stiu de unde ar trebui sa ridic acele formulare si unde sa le depun dupa ce le completez (asta in caz ca ma voi ocupa eu de ele).
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 19:00, 19 Octombrie 2011
Va prezentati la Directia sociala a primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restantele catre asociatie si ajutorul de incalzire silviu35 silviu35 DACA ai datorie la ASOCIATIE ti se aproba ajutorul de caldura. ADMINISTRATORA mia spus ca nu mi se aproba dar eu mam certat cu ea atunci ce fac duc dosarul la ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire gabriolet gabriolet Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde ... (vezi toată discuția)
Caldura radet rosurobert72 rosurobert72 buna ziua.ma numesc Robert si locuiesc in bucuresti sect 6.in urma cu 3 ani am ramas fara calorifere(au fast furate in timp ce zugraveam),nu am mai cumparat ... (vezi toată discuția)