avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Pentru anditaru: nu trebuie învăţată acea hotărâre şi nici regulemantul modificat deoarece acestea nu sunt în vigoare în momentul de faţă. Pentru camy18: nu există subiecte anume pentru astfel de concursuri. Totul depinde de curţile de apel şi de modalitatea în care acestea aleg să formuleze subiectele. Unele curti aleg variante grila sau grilă combinată cu sinteză ori numai sinteză dar, urmăreşte site-urile curţilor de apel ca să-ţi faci o idee despre cum sunt formulate subiectele pentru concursuri.
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2012
dandan11, utilizator
acest msg este pt dandan11 si mayaele multumesc mult de tot pentru msg private si pentru informatii.am vrut sa va raspund tot pe privat dar nu stiu de ce nu merge.imi cer scuze pt raspunsul tardiv....astazi a fost prima mea zi de munca,sunt niste oameni foaaarrrteeee de treaba,sincer nu ma asteptam sa se poarte asa de frumos cu mn.sunt pe sectia de contencios administrativ,grefier cu studii sup,incadrata debutant si apropo imi deconteaza si chiria.sunt foartee multumita.va urez tuturor mult mult succes la urmatoarele examene si la tot c doriti voi.va pup
maryyy25 a scris:

acest msg este pt dandan11 si mayaele multumesc mult de tot pentru msg private si pentru informatii.am vrut sa va raspund tot pe privat dar nu stiu de ce nu merge.imi cer scuze pt raspunsul tardiv....astazi a fost prima mea zi de munca,sunt niste oameni foaaarrrteeee de treaba,sincer nu ma asteptam sa se poarte asa de frumos cu mn.sunt pe sectia de contencios administrativ,grefier cu studii sup,incadrata debutant si apropo imi deconteaza si chiria.sunt foartee multumita.va urez tuturor mult mult succes la urmatoarele examene si la tot c doriti voi.va pup

Mulțumim frumos iar ție "succes în activitate".
Sincere felicitări! Îţi doresc mult succes în carieră.
buna seara,o intrebare am si eu:cam cat dureaza examenul la proba practica?:)(ideea e ca lucrez dupa amiaza si nus daca ma incadrez in timp),sunt mai multe sali?multumesc
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2012
ilinca003, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)