avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
da,codurile le stiu,mai am de repetat penalul,dar o sa mi ia o vesnicie pt regulament:)
acum doar n-o sa inveti si atributiile inginerului constructor sau ale managerului economic
eu am insistat f mult pe atributiile grefierului de sedinta si pe cele are arhivarului, statisticianului si registratorului, si mai putin pe cele ar grefierilor delegati la tot soiul de birouri
dupa mine, asta e greul la legea asta, atributiile, in rest nu mi se pare atat de nasol
da, si sa nu uit, mai sunt si registrele.....
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
dana_1983, utilizator
eu am invatat pana acum atrib prim gref,gref sef,gref sef judec si gref de sedinta,ma gand sa mai invat si pe cele ale gref delegati,dar acum sa vad:)mi-e sila numai gand vad foile,parca mi se pare cea mai grea:)nici nu stiu cum sa le iau sa invat mai usor,am ajuns sa le tocesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
ilinca003, utilizator
pai, din moment ce trebuie reproduse, litera cu litera, cam asta e si ideea :D
ma gandeam eu:)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)