avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
vrajamarii, felicitari si mult succes in activitate
Pentru posturile de grefier arhivar se face media intre proba practica si scris.
babypissi
In noiembrie dam pt grefieri arhivari si registratori...deci de aia "ma leg" de media dintre proba scrisa si cea practica.Lasa aia cu admis si respins! eu vorbesc de media finala, care va fi cea cu care se va intra.Sper ca m-am facut inteleasa.:innocent:
zin a scris:

Pentru posturile de grefier arhivar se face media intre proba practica si scris.
babypissi
In noiembrie dam pt grefieri arhivari si registratori...deci de aia "ma leg" de media dintre proba scrisa si cea practica.Lasa aia cu admis si respins! eu vorbesc de media finala, care va fi cea cu care se va intra.Sper ca m-am facut inteleasa.:innocent:

In primul rand nu ai specificat concursul pana acum,eu dau tot noiembrie si dau pentru grefier de sedinta,si zicand de noiembrie am presupus ca e vorba de acelasi,si in al doilea rand ,eu am incercat sa tot explic ca e diferita procedura,adica la arhivar se face media ,la grefierul de sedinta nu ,si imi parea ca nu ai inteles ce am vrut sa zic....
din roiij treb invatat kiar tot?:)
ilinca003 a scris:

din roiij treb invatat kiar tot?:)

Tot ce scrie in tematica la ROIIJ. :)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)