avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
salut ,
salariul unu grefier debutant depinde de anumite criterii: nivelul instantei,nivelul studiilor absolvite ...dk încadrarea este pe un post pt studii medii sau superioare...de vechimea în muncă ....dk ați mai lucrat în altă parte înainte ...vechimea în specialitate ..de rolul și complexitatea funcției ....salariul unu grefier arhivar sau registrator este mai mic față de salariul unui grefier de ședință ..de exemplu...
după ce ați aflat rezultatul de la concurs ....cum ați procedat pentru a face formele de angajare ?
mulțumesc...dk puteți să îmi răspundeți ...la ce perioadă ați început munca efectiv?
ilinca003 a scris:

salut,ma poate ajuta si pe mine cineva?unde gasesc actele de dispozitie ale partilor in procesul civil???ce articole???multumesc

actele de dispozitie sunt :
- desistarea :art 246 renunțarea la judecata ....și renunțarea la însuși dreptul subiectiv dedus judecății art 247
- achiesarea pârâtului la pretențiile reclamantului art 270
-achiesarea părții care a pierdut procesul la hotărârea pronunțată art 267
-tranzacția judiciară art 271-273 c.pr.civ

multumesc pt ajutor!
babypissi, asa este, ai impresia ca o iei de la inceput cu invatatul
cel putin, asa mi s a parut si mie
eu de cand m am vazut respinsa la sng dupa contestatii, am reluat penalul, am mai insistat cam vreo 2 saptamani pe el...si acum il mai reiau inca o data, trebuie sa il termin saptamana asta ca sa imi ramana cel putin 10 zile si pt civil, pentru ca din cate am observat tematica e mai cuprinzatoare decat ce s a cerut pt sng
oricum, chiar si asa, e mai putin decat la penal, dar trebuie sa ma mai uit si pe el
pana acum mi a mers mult mai usor la civil, ma inteleg mai bine cu el, sper sa fie asa si de data asta
uitasem sa intreb ceva
vrajamarii, ai reusit ceva cu contestatia aia?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)