avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
monia1977 a scris:

Asa se intampla de fiecare data... ai impresia ca o iei de la inceput, insa deja cam stii cum sa inveti si pe ce anume sa pui baza...io ma refer aici la examenul SNG, am dat de doua ori si daca prima oara am picat cu nota mica (lucrez si timpul de invatare este redus la cateva ore dupa amiaza cam din iunie si ultimele doua saptamani concediu - inainte de examen) a doua oara am picat la 11 sutimi (din prostie de data asta, nu ca n-as fi stiut) . Mai incerc si la anu, daca nu apar posturi la mine in judet sau judetele limitrofe. Bafta multa... si spor la invatat... aveti grija cei care dati sinteza la cererile, citatiile si comunicarea actelor de procedura

Mulțumim,baftă și ție.......Din păcate asta a fost problema de am picat la Sng,că am pus bază mai multă pe lucrurile mai importante.....și de fapt s-au dat niște lucruri mărunte....acum încerc să învăț tot....să nu-mi mai scape nimic,dacă îmi va permite timpul până în noiembrie......și sper să intru....
pentru ce posturi ai optat am vazut ca pe Buc e doar 1 pe perd nedetermin?
buna!!!imi poate spune si mie va rog,cineva cat este salariul unui grefier debutant?tocmai am fost admisa la o instanta din valcea si habar nu am de nimic.va rog un raspuns...multumesc
salut,ma poate ajuta si pe mine cineva?unde gasesc actele de dispozitie ale partilor in procesul civil???ce articole???multumesc
pt ilinca003: dispoziţiile art. 246,247 si 271-273 din Codul de procedură civilă.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2012
dandan11, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)