avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
multam dan
app daca promovezi examenul pe post, in legatura cu chiria,de cand incepe sa ti decontezze chiria?sau sa ti dea locuinta de serv?
monia1977 a scris:

pentru ce posturi ai optat am vazut ca pe Buc e doar 1 pe perd nedetermin?

Pai ,in principiu pe cel pe perioada nedeterminata,dar daca nu voi reusi,voi alege unul din cele pe perioada determinata..daca ma voi incadra printre primii 17....decat deloc am zis ca aleg si pe perioada determinata,desi nu vroiam la inceput.
ilinca003 a scris:

app daca promovezi examenul pe post, in legatura cu chiria,de cand incepe sa ti decontezze chiria?sau sa ti dea locuinta de serv?

Din momentul in care duci toate actele necesare, respectiv contractul de inchiriere inregistrat la finante, copia de pe buletin cu viza de flotant, cererea de decontare a chiriei si o declaratie pe propria raspundere ca nu detii nicio locuinta in orasul respectiv.
maryyy25 la ce instanta din Valcea ai fost admisa si unde si cand s-a sustinut examenul ca eu urmaresc curtile de apel pitesti, craiova si alba si pana acum nu am vazut nici un examen... doar de acum incolo sunt concursuri pe c.ap. alba. salariul unui debutant cred ca 900 lei daca ai ceva vechime in munca, daca nu mai putin

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)