avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Mai este cineva, din cei care au inceput cursurile la SNG, care inca mai cauta chirie/gazda? Eu caut pe cineva cu care sa inchiriez un ap cu doua camere, sau eventual trei in functie de cate persoane sunt doritoare.
Multumesc anticipat si astept mesaje de la cei interesati.
salut,
la concurs la proba scrisă am fost 4 candidate și contestații au depus 3 dintre noi ,s-au recorectat lucrările si s-a afisat tabelul cu rezultatele finale .Am reusit să obțin un punctaj mai mare și am obținut postul .Sunt foarte fericită .Îmi pare rău de fata care a fost pe locul 2 ,la recorectare i-au dat 10 ,dar a avut notă mai mică la proba practică eliminatorie și s-a facut media .Lupta a fost foarte strânsă și nici nu mai speram ,chiar mă înscrisesem la urmatorul concurs de grefieri pentru posturi temporar vacante .
[ link extern ] *
Altă dată la concursurile pentru această instanță nu a luat nimeni ,iar acum a fost cu răsturnări de situație .Mă bucur că s-a terminat cu happy end.
La examenul din noiembrie cred ca va fi f f f mare concurenta.Eu m-am inscris cu o zi inainte de data limita si am aflat ca erau deja inscrisi peste 500 candidati.Din numarul inscrisilor, cam 20% poate si mai mult vor pica proba eliminatorie.Asa deduc eu din statisticile Curtilor de Apel.Apoi trebuie sa iei cel putin un 9 la proba practica si tot peste 9 la scris ca sa ai sanse sa intri pe acele locuri.Cred ca si acum ultima nota de admitere sare de 9.Am vazut la exam din septembrie candidati multi picati care la proba scrisa au avut 10,doar ca la practica nu au avut nota destul de mare ca sa aiba o medie cel putin 9,38, ultima medie cu care s-a intrat.
Eu deja sunt cam incordata in ce priveste examenul din noiembrie.Cata bataie de cap,cat am invatat de mult si cand te gandesti ca luptam pt. un salariu de mizerie.E ultima oara cand mai incerc sa dau pt. grefier,iar daca reusesc tot nu sunt implinita,pt. ca daca te gandesti ca esti pe un post pe perioada determinata si ca dupa ce stai 6 luni pe un salariu de debutant si te formezi, vine titularul postului si esti azvarlit din sistem. Destul de trist.:(
vrajamarii a scris:

salut,
la concurs la proba scrisă am fost 4 candidate și contestații au depus 3 dintre noi ,s-au recorectat lucrările si s-a afisat tabelul cu rezultatele finale .Am reusit să obțin un punctaj mai mare și am obținut postul .Sunt foarte fericită .Îmi pare rău de fata care a fost pe locul 2 ,la recorectare i-au dat 10 ,dar a avut notă mai mică la proba practică eliminatorie și s-a facut media .Lupta a fost foarte strânsă și nici nu mai speram ,chiar mă înscrisesem la urmatorul concurs de grefieri pentru posturi temporar vacante .
[ link extern ] *
Altă dată la concursurile pentru această instanță nu a luat nimeni ,iar acum a fost cu răsturnări de situație .Mă bucur că s-a terminat cu happy end.

Felicitări=D> Am văzut de pe liste că într-adevăr a fost o competiţie strânsă.

Când ai timp, mai postează nişte impresii despre locul ăsta de muncă.

Succes în continuare:luck:
ai dreptate zin!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)