avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
dana_1983 a scris:

da, si eu m am gandit sa tehnoredactez codurile si legile :D
ilinca, cam naspa subiectele de la cluj, oare acolo au nevoie de masini de reprodus articole? :D

daca a dat cineva examen direct la curtea de apel buc in trecut, ne poate spune si noua fata de modelele de subiecte deja prezentate, fata de care se apropie? adica sunt tip grila, tip sinteza sau reproducere integrala de articole ?

La Bucuresti s-a dat dupa cum poti vedea si pe siteul Curtii sinteza si reproducere de articole,cel putin recent asta am vazut din barem .Nici vorba de grile.S-au luat multe note de 10 in conditiile astea la proba scrisa.Nu stiu in trecut cum aratau subiectele....aceiasi rugaminte am si eu ...daca poate sa ne spuna cineva .

BAREM PROBA SCRISÃ
GREFIER ARHIVAR, GREFIER REGISTRATOR
1. Fiecare abatere identificată – 1,5 pct. x 3 = 4,5 pct.
2. a) Situaţia prevăzută de prima teză a art. 129 alin.1 – 0,75 pct.
b) Situaţia prevăzută de a doua teză - 0,75 pct.
3. Fiecare atribuţie prevăzută de art.62 alin.1 - 0,25 x 12 = 3 pct.
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2012
zin, utilizator
Din ce am văzut eu și am un test în calc de la buc st teste sinteză gen reproducerea integrală a articolului.....ca și exemplu care este modalitatea de ascultarea a învinuițului sau inculpatului și st 5 alineate,,,,ș.a....la fel la Iași și Cluj, uneori Timișoara st examenele.
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2012
Laura-Mirela, utilizator
babypissi a scris:

Bună,am și eu o întrebare,legat de condica de ședință,la atribuțiile grefierului de ședință sunt trecute alte elemente ale condicii față de cele pe care le enumeră acolo unde sunt trecute toate registrele... Există mai multe tipuri de condici? eu știu că exista una singură și nu înțeleg de ce cuprinde elemente total diferite.

Pentru babypissi
Din ce îmi amintesc io la condica de ședință (st abia pe la civil de luni trec la o.j.) este vorba de o singură condică de ședință dar așa cum precizează la registre, acolo ne arată cum se țin ele pe instanțe, ca și exemplu la judecătorii cu volum mare de activitate se țin separat pe materii, una pt cauzele civile și una pentru cauzele penale, iar la atribuția grefierului de ședință de a completa în condica de ședință ni se arată ce anume completează acesta în condică.
Dacă știe altcineva altfel poate să mă contrazică poate nu am înțeles io bine.
Laura-Mirela a scris:

babypissi a scris:

Bună,am și eu o întrebare,legat de condica de ședință,la atribuțiile grefierului de ședință sunt trecute alte elemente ale condicii față de cele pe care le enumeră acolo unde sunt trecute toate registrele... Există mai multe tipuri de condici? eu știu că exista una singură și nu înțeleg de ce cuprinde elemente total diferite.

Pentru babypissi
Din ce îmi amintesc io la condica de ședință (st abia pe la civil de luni trec la o.j.) este vorba de o singură condică de ședință dar așa cum precizează la registre, acolo ne arată cum se țin ele pe instanțe, ca și exemplu la judecătorii cu volum mare de activitate se țin separat pe materii, una pt cauzele civile și una pentru cauzele penale, iar la atribuția grefierului de ședință de a completa în condica de ședință ni se arată ce anume completează acesta în condică.
Dacă știe altcineva altfel poate să mă contrazică poate nu am înțeles io bine.

Păi da ,ce completează acesta în condică ,dar ar fi trebuit să fie aceleași elemente și colo și colo....de asta nu întelegeam de ce diferă sau se trec și alea și alea....dar ar fi trebuit dacă era așa , să le fi enumerat pe toate acolo unde sunt prezentate registrele.
La Buc cacealma...a fost pe faţa de data asta, nici macar nu s/au mai sinchisit sa "ascunda" ... poate acumm nu va fi asa, dar sit a fost dubioasa rau, adik s-au
"văzut clar!!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)