avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
anditaru a scris:

ilinca003 a scris:

trebuie sa mai apara vreun tabel,cv?ma refer pt proba practica,adica unde vom sustine?

Vor trebui sa afiseze ora ,locul si programarea ,care cred ca va fi in ordine alfabetica,iar locatia cred ca va fi la sala S50 de la curt. de ap.,cel putin asa a fost la ex. pt. arhiv.si registr.Vrajamarii ce sa intelegem prin fondul de lucru,ne alegem noi cu ce scriem (TNR,calibri,etc.)marimea litereisau altceva?

font de lucru se refera la font times new roman ..si altele așa cum ai precizat
eu am copiat subiectul la proba practică așa cum a fost afișat pe site-ul Curtii de Apel Constanta
poți să vezi si acolo
scuze am scris eu gresit ..în loc de font ..fond....

vrajamarii, pt evaluare cum se procedeaza? sta cineva langa tine pe tot parcursul sustinerii probei eliminatorii sau numai la sfarsit dupa ce termini si salvezi apare cineva?
salut
există o comisie de organizare a concursului și membrii acesteia supraveghează desfășurarea probei ..la proba practica nici nu ai timp să vezi asta pentru că tb să scrii repede și corect
la noi se uita cineva să ne spună când s-a terminat proba ..așa este normal ...se notează la început și la sfârșit ora la care ai început și ai terminat de tastat ...adică la expirarea celor 4 minute ești anunțat că nu mai ai voie să faci nimic ...treci doar ora la care ai terminat
important e să scrii cât mai mult din textul respectiv și să respecți cerințele probei care vor fi și ele punctate
cerințe care se referă la formatarea textului ...la acest concurs nu s-a cerut decât să se scrie cu diacritice ...din păcate au fost cam 20 de candidați care nu au trecut proba practică
succes..și să auzim că mulți de pe forum au ajuns să fie învingători
Vraja multumim pt ajutorul acordat!!!!1
voi mai invatati si atributiile grefierilor delegati??????multumesc

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)