avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Ai salut pe cei care s-au inscris la concursul de la CAB.
Sunt unul dintre cei care urmaresc acest forum demult. Am dat in vara examen la grefieri si am participat si la concursul CAB pentru grefieri arhivari.
Vreau sa va dau si eu un sfat. Ce tot atatea intrebari frate despre proba practica ? E fff simplu...ai 5 min sa scrii 3 randuri...trebuie doar sa fii atent la punctuatie. Ai tot timpul de pe lume sa te corectezi.
Mai bine invatati si iara invatati, ca daca nu iei 10 la scris nu ai nicio sansa.
Bafta.
Asta cu 5min. pt. 4 randuri a fost la arhivari,pt. gref. de şed. s-ar putea modifica,eu cred că se va da altceva.
anditaru a scris:

Asta cu 5min. pt. 4 randuri a fost la arhivari,pt. gref. de şed. s-ar putea modifica,eu cred că se va da altceva.

eu cand am dat pentru concursul de arhivari de la bacau pe langa copierea unui text ne-a dat sa intocmim o adresa privind inaintarea unei cereri de recurs si cateva date privitoare la aceasta!majoritatea au picat deorece habar nu aveau cum arata o astfel de adresa!asa ca ceea ce se da la bucuresti si anume sa copii un text in 5 min e relativ simplu, pe langa ce s-a dat la bacau.Am plecat foarte dezamagita de acolo dupa proba, fiindca nu se specifica nicaieri ca ne va da asa ceva, si evident la proba practica nu se accepta contestatii!!!mult succes tuturor la examen, din cate am aflat maine se va afisa data, ora si locul unde se va desfasura examenul!!!
Laura-Mirela a scris:

la Timisoara sa dat proba care dureaza 30 de minute cu 3 texte cu tot ce trebuie in ele adica subliniat, bolduit, caractere (cu numere impare), majuscule, diacritice,alineate, spatiere, marcatoare, indice, note de subsol, antet si toate alea...a fost greu, nu cred ca trec mi a iesit 6 50 si trebuie 7 sa trec asa ca vin la Bucuresti, unde sper sa fie mai usor ca aici chiar m am ingrozit de tot...

Bună,cate rânduri aveau acele texte?
S-a afisat lista cu ora si locul unde vom sustine proba practica!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)