avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
ilinca003 a scris:

unde as putea sa gasesc un barem la proba practica????pff ce frik mi-e

pt ilinca003
este ceva afișat de la un examen anterior, și nu cred că o să fie mare diferență, mă gândesc că vom fi notați cu 3 puncte pt scrierea textului complet, si punctaj pt diacritice, respectarea majuscule, minuscule, semne de punctuație și apoi punctaj pt toate cerințele ce le-au cerut ei. dacă ai făcut mare parte din ele nu ai d c să îți fie frică.
stie cineva cand au de gand sa afiseze rezultatele cei de la Bucuresti?
ilinca003 a scris:

unde as putea sa gasesc un barem la proba practica????pff ce frik mi-e

cine dintre cei cu studii medii...ca poate nu am inteles eu bine din tematica imi poate spune daca din codul de proc penala avem si caile de atac?????????
va rog un raspuns:sorry::sorry:
nu aveti caile de atac la procedura penala
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
mm_mm, utilizator
Laura23 a scris:

stie cineva cand au de gand sa afiseze rezultatele cei de la Bucuresti?

Se pare ca ne dau ceva emotii cei de la CAB.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)