avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?

camy18 a scris:

Laura23 a scris:

stie cineva cand au de gand sa afiseze rezultatele cei de la Bucuresti?

Se pare ca ne dau ceva emotii cei de la CAB.

da...asa se pare...desi au zis ca azi afiseaza tabelul pe internet si sa nu ii deranjam cu telefoane...
pff...sper sa apara mai repede tabelul,k mor de nerabdare.....
Stie cineva ceva ce se intampla de nu se mai afiseaza tabelul cu rezultatele?
fratilor, eu mor de inima
de parca nu era de ajuns asteptarea de la CAB, desi eu zic ca am scos un text identic cu cel indicat si nu ar trebui sa fie probleme, am primit telefon de la CSM in legatura cu o posibila admitere la SNG, in ipoteza suplimentarii inca unui loc
desi teoretic eu am fost poz 120 atat in lista initiala, cat si acum, dupa ce s au mai retras din cei admisi , nota mai mica de la penal imi face probleme pt ca am media egala cu candidatul de la 121
si-n caz de medie egala, departajarea se face in fct de media de la proc pen, si se vor inversa, adica eu voi fi 121 si cel de la 121 va fi 120
oare o fi posibil sa existe atata ghinion?
astia cred ca isi bat joc de noi!!!!!!!!!!!!!!!! cred ca descanta rezultatele....

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)