babypissi a scris:
dana_1983 a scris:
eu nici nu ma mai uit pe barem
de ex, la primul sub de la proc pen am uitat sa scriu alin 2, respectiv faptul ca mijl de proba obtinute ilegal nu pot fi folosite in proc penal...m am chinuit atat de mult sa scot 11 mijloace de proba, incat efectiv am uitat ca mai exista si alin 2 la acel articol
iar la org jud, la sub 2, acela cu registrul de evidenta a cailor de atac, la ultima cerinta am scris data inaintarii dosarului la instanta de control judiciar...iar in lege scria la instanta competenta
Păi în barem nu scrie că mai trebuia și alin. 2....doar enumerarea.....și la celălalt cât ar putea scădea pentru 2 cuvinte..nu cred ca te va afecta prea mult....
habar nu am cat or scadea, dar nici nu vreau sa imi bat capul
oricum, departajarea vor trebui sa o faca cumva
am pomenit numai de penal si oj, dat fiind ca la proc civ, oricum nu sunt multumita....am avut si ghinion, imi lasasem jud in prima instanta de repetat joi....cand ma trezesc cu un telefon la ora 13 de la curtea de apel ca am 2 ore la dispozitie sa duc 2 scrisori de recomandare pt verificarea bunei reputatii la SNG
nu vreau sa spun prin ce am trecut ca sa obtin aceste 2 scrisori de recomandare in 2 ore, una din firmele la care lucrasem se si desfiintase intre timp, nu mai gaseau stampila...cand am ajuns acasa deja imi pleznea capul, si zic eu, desteapta foc, las ca nu mai repet judecata in prima instanta, mai bine ma uit pe caile de atac..in concluzie, la cuprinsul hotararii am uitat cu desavarsire sa mentionez dispozitivul si concluziile procurorului