avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
anditaru a scris:

DIN CE AU SPUS SUPRAVEGETORII DIN SALA CAM PE JOI SA NE ASTEPTAM LA REZULTATE.fELICITARI PT. FAPTUL CA AI SCRIS CAM TOT.cE NOTA CREZI CA OSA IEI ,IN FUNCTIE DE BAREMELE AFISATE?Scuze pt. ca am scris cu litere mari.Pt. babypissi si pt. ceilalti care au dat ex.

Păi în penal la primul am omis înscrisurile,efectiv am uitat de ele...si la sub 2 am omis faza cu militarii,unde sunt citați. La civil la primul și al 3 lea am scris tot,la al 2 lea subiect am omis faza că e necesar pentru curgerea termenului de apel ,de recurs, am scris numai că se comunică în copie și în 7 zile de la pronunțare...și la organizare am scris tot. De asta nu știu cum vor aprecia ei....cât ar putea scădea pentru ce am omis. Of..iar ne țin ceva timp în suspans....
eu nici nu ma mai uit pe barem
de ex, la primul sub de la proc pen am uitat sa scriu alin 2, respectiv faptul ca mijl de proba obtinute ilegal nu pot fi folosite in proc penal...m am chinuit atat de mult sa scot 11 mijloace de proba, incat efectiv am uitat ca mai exista si alin 2 la acel articol
iar la org jud, la sub 2, acela cu registrul de evidenta a cailor de atac, la ultima cerinta am scris data inaintarii dosarului la instanta de control judiciar...iar in lege scria la instanta competenta
dana_1983 a scris:

de ex, la primul sub de la proc pen am uitat sa scriu alin 2, respectiv faptul ca mijl de proba obtinute ilegal nu pot fi folosite in proc penal...m am chinuit atat de mult sa scot 11 mijloace de proba, incat efectiv am uitat ca mai exista si alin 2 la acel articol
iar la org jud, la sub 2, acela cu registrul de evidenta a cailor de atac, la ultima cerinta am scris data inaintarii dosarului la instanta de control judiciar...iar in lege scria la instanta competenta

Păi în barem nu scrie că mai trebuia și alin. 2....doar enumerarea.....și la celălalt cât ar putea scădea pentru 2 cuvinte..nu cred ca te va afecta prea mult....
Si eu la penal la sub 2 am omis faza cu militarii si detinutii nu stiu unde mi a fost capul, iar la civil am uitat la cuprinsul hotararii numele mandatarilor, reprezentantilor sau avocatilor partilor, iar la o. j. am omis faza cu trimiterea dosarului la instanta competenta. Asta este om vedea cum se va puncta si cat de mari ar putea fi notele, eu cred ca in jur de 9 o sa i au.
babypissi a scris:

dana_1983 a scris:

Păi în barem nu scrie că mai trebuia și alin. 2....doar enumerarea.....și la celălalt cât ar putea scădea pentru 2 cuvinte..nu cred ca te va afecta prea mult....

habar nu am cat or scadea, dar nici nu vreau sa imi bat capul
oricum, departajarea vor trebui sa o faca cumva
am pomenit numai de penal si oj, dat fiind ca la proc civ, oricum nu sunt multumita....am avut si ghinion, imi lasasem jud in prima instanta de repetat joi....cand ma trezesc cu un telefon la ora 13 de la curtea de apel ca am 2 ore la dispozitie sa duc 2 scrisori de recomandare pt verificarea bunei reputatii la SNG
nu vreau sa spun prin ce am trecut ca sa obtin aceste 2 scrisori de recomandare in 2 ore, una din firmele la care lucrasem se si desfiintase intre timp, nu mai gaseau stampila...cand am ajuns acasa deja imi pleznea capul, si zic eu, desteapta foc, las ca nu mai repet judecata in prima instanta, mai bine ma uit pe caile de atac..in concluzie, la cuprinsul hotararii am uitat cu desavarsire sa mentionez dispozitivul si concluziile procurorului

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)