avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
pff...eu nici nu vreau sa ma mai gandesc:)faca-se Voia Domnului:)
Ce multa liniste aici,toata lumea asteapta rezultatele.Daca vrem sa facem contestatie la nota vor publica ei modelul de contestatie sau facem noi cum putem?
anditaru a scris:

Ce multa liniste aici,toata lumea asteapta rezultatele.Daca vrem sa facem contestatie la nota vor publica ei modelul de contestatie sau facem noi cum putem?

E linistea dinaintea furtunii. Din cate stiu contestatia trebuie sa aiba urmatorul continut : "Subsemnatul...doresc sa-mi fie recorectata lucrarea la disciplina...". intrebarea mea e alta, putem trimite contestatiile si prin fax sau trebuie sa o depunem personal la CAB?
Cred că se poate depune și prin fax, așa ar trebui în mod normal pt că nici mie nu mi-ar conveni să bat drumul din nou până la Buc...când se vor afișa rezultatele se va afișa și cum depunem contestație.
Referitor la contestaţie: contestaţia poate fi trimisă şi prin fax fără nicio problemă. Nu există un model anume, trebuie doar să respecte un anumit format: către Curtea de Apel Bucureşti, subsemnatul nume, prenume, date de identificare, în calitate de participant la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefieri organizat de Curtea de Apel Bucureşti la data de...., contest nota obţinută (sau formulez prezenta contestaţie) la disciplina procedură civilă, procedură penală şi organizare judiciară, data şi semnătura. O zi bună

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)