avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
afiseaza oare azi rezultatele?
ilinca003 a scris:

afiseaza oare azi rezultatele?

Și eu le aștept dar cred că în zadar...mai sigur pe luni se vor afișa, până atunci tre să mai am un gram de răbdare.:sorry:
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2012
Laura-Mirela, utilizator
am sunat eu astazi, nu au vrut sa spuna nici macar o data aproximativa...#-o
anditaru a scris:

Bravo.Felicitari.Nici nu vreau sa-mi imaginez cum ai trait aceasta perioada de timp,pana la primirea acestei vesti si nici emotiile prin care cred ca ai trecut.Inca o data felicitari si poate mai ai timp sa mai intri pe aici si sa ne impartasesti din ceea ce se intampla pe la SNG.

multumesc
da, intr-adevar a fost nasol....ba admis, ba picat, ba admis din nou
eu stiam ca urmeaza contestatii dupa lista initiala, dar pana acum nu am urmarit indeaproape jocul rezultatelor in urma contestatiilor pt ca nu am fost in situatia de a fi in lista de admisi...de ex, anul trecut au fost vreo 1000 de candidati si eu am fost pe la poz 200, si din cate tin minte au fost 90 de locuri scoase la concurs, iar dupa ce au afisat lista initiala nu m-a mai interesat
din cate am inteles, pana acum la SNG s-a facut teorie, o sa avem ceva de recuperat eu si colega 121, dar partea buna este ca o sa prindem practica de la inceput..peste 2 saptamani incepe practica la instante si la parchete

oare vor pune astia maine rezultatele?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)