avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
eu incep sa cred ca au fst aranjate
La tg.mures s-au afisat rezultatele si ex. a fost pe 11 noiembrie,cred ca le-au afisat mai repede pt. ca ex. a fost tip grila si este mai usor de corectat.Vad ca din ce in ce mai multe curti de apel incep sa dea subiecte tip grila ,de ce nu or da asa peste tot nu stiu ,pt. ca este mult mai simplu de corectat.
Grila e perfecta din mai multe considerente, unele dintre ele ar fi scoaterea din discutie a subiectivismului, trecea candidatului prin toata materia , dar cum noi am mers la examen tip sinteza trebuie sa ne asumam asta si sa inrosim pagina curtii de apel in asteptarea rezultatelor, care dupa parerea mea se stiu deja, insa imi mai ramane speranta ca nu toate locurile aveau deja "candidatul lor". Multa rabdare va doresc la toti.
cand supravechetorii mi-au zis ca miercuri se afiseaza,cred ca se refereau miercuri peste 2-3 saptamani:)
Mie mi-au spus vineri..deci până la urmă când se vor afișa:-/, numai ei știu, în mod normal ar fi trebuit să afișeze până în 10 zile astăzi e a 11-a...dar după cum s-a și văzut la proba practică nu st de cuvânt și nu ne rămâne decât să așteptăm și să sperăm, că poate va fi corect examenul și nu va intra cine trebuie, ci cine merită.:love1:

Mie nu îmi plac grilele, nu știu d c dar tot timpul mi se par uneori că st prea ușoare răspunsurile și trebuie să mă complic eu un pic...mă descurc mai bine la sinteză, iar la grile mie mi se pare că chiar dacă nu ai învățat ff bine dar dacă ești mai norocos din fire poți să o dai la ghici și chiar să pui răspunsuri bune, pe când la sinteză..iocccc nu știi, nu scrii..punct.
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2012
Laura-Mirela, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)