avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
mm_mm a scris:

contestatia se poate depune si prin fax sau trebuie depusa unde ne-am inscris? mi-e teama ca daca nu fac contestatie o sa se intample ca la sng sa urce cei de sub linie

Adica esti printre cei 18 si tot vrei sa faci contestatie?
despre 18 posturi este vorba ? eu imi amintesc ca au fost scoase la concurs 21 de posturi pe studii superioare.
edivas a scris:

despre 18 posturi este vorba ? eu imi amintesc ca au fost scoase la concurs 21 de posturi pe studii superioare.

Sunt 18 la studii superioare juridice in Bucuresti...intr-adevar sunt 21 si cu cele pe langa Bucuresti...eu sunt interesata de cele din Bucuresti..nu am optat si ptr cele pe langa Bucuresti.
ce ati facut copii?
eu vad ca sunt locul 7 la studii sup
nota de la procedura penala este socanta pt mine, pt ca aveam impresia ca am facut mult mai bine decat la civil
nu va spun de unde tastez acum :D
dana_1983 a scris:

ce ati facut copii?
eu vad ca sunt locul 7 la studii sup
nota de la procedura penala este socanta pt mine, pt ca aveam impresia ca am facut mult mai bine decat la civil
nu va spun de unde tastez acum :D

Felicitari!Esti salvata,nici macar in urma contesatatiilor nu se poate sa fii afectata. Dupa cum zici si tu ca te asteptai la o alta situatie,si la fel au mai fost persoane care au facut mult mai mult conform baremului si au fost punctati cu mult mai putin( printre care si eu) stau sa ma intreb cum au fost corectate lucrarile..... Ma intriga ff tare faptul ca am scris tot fara un sfert de fraza la sub 2 la proc.civila si m-au taxat cu 2 pct si la organizare chiar am scris tot si am luat 9..... Chiar sunt curioasa daca cei din comisia de contesatie vor „privi„ altfel lucrarile. Am tot vazut situatii in care s-au dat 1 pct ,2 pct, sau chiar de la 4,62 la 7,05 ,atat in Bucuresti cat si in celelalte orase, deci se poate.....

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)