avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
edivas a scris:

Am depus eu direct la Curtea de Apel. Se depune la serviciul de personal, nu am retinut camera.
Oricum, te indruma cei de la intrare. Bafta.

Iti multumesc, Edi. Am fost si am depus-o si eu. Multa bafta!
Laura-Mirela a scris:

ilinca ai depus contestația prin fax?

da, si apoi am sunat sa intreb daca a ajuns!
mulțumesc ilinca..am depus și eu prin fax, dar a mers și o prietenă și mi a depus, ca să fiu sigură..de acum din nou stres:sorry:
cred ca dureaza iar 2 sapt pana dau rasp:)oricum eu nu mai am nicio sansa....
V-ati apucat sa cititi noul cod de procedura civila?E mai bine structurat? Eu inca nu l-am deschis, desi il am pe calculator din septembrie. Trebuie sa ma apuc sa-l citesc indiferent de rezultat. Eu m-am linistit. Nu mai am emotii pt. ca nu mai pot schimba nimic. Acum totul depinde de comisie. Oricum ar fi, examenul asta a fost benefic pentru ca ne-a fortat sa trecem inca de 2 ori prin materie in cele 6 saptamani.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)