avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat vatamare corporala usoara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat vatamare corporala usoara

in luna iulie am avut un accident in timisoara.
eram intr-o intersectie iar cand am luat virajul la dreapta am dat peste un pieton.
Am coborat din masina sa vad ce a patit. Initial a spus ca nimica si ca ne putem intelege la 500 de euro, ca mai tarziu dupa doua ore cand trebuia sa ne intalnim m-a chemat la spital unde a chemat si politia. a primit spitalizare pe 4 zile iar politia mi-a luat carnetul pe 3 luni de zile. Insa mi-au spus ca pot reveni mai repede insa nu l-am gasit pe politaiul respectiv la post.
Ce pot face in acest caz? Cum imi pot recupera carnetul? Acasa nu mi-a venit nici o sentinta judecatoreasca sau amenda? Insa am auzit de la altii ca trebuie sa decida mai nou procuratura?
Va rog sa imi raspunde-ti.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:54, 18 Septembrie 2008
Mergeti si cautati-l pe respectivul politist.
Atunci o sa aflati si daca persoana respectiva a depus o plangere penala, cate zile de ingrijiri a primit etc.
Nu putem sa ne dam cu parerea fara a stii amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru vatamare corporala rody_23cris rody_23cris in luna iulie am avut un accident in timisoara. eram intr-o intersectie iar cand am luat virajul la dreapta am dat peste un pieton. Am coborat din masina sa ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime - vatamare corporala bunyka bunyka In februarie a.c. circuland pe un drum cu 3 benzi am ajuns la o intersectie aflata in dreptul unui fost refugiu de tramvai. Am semnalizat stanga coresp, am ... (vezi toată discuția)
Am fost implicat intr-un accident ... imihai67 imihai67 Buna , Am fost implicat intr-un accident cu victima in data de 02.09.2024 in parcarea unui magazin Kaufland din loc.Dumbravita ,jud.Timis,in care am fost ... (vezi toată discuția)