avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locatie executor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locatie executor

Executorul judecatoresc caruia ma adresez pentru punerea in aplicare a sentintei trebuie sa fie din judetul in care s-a dat sentinta?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 19:49, 19 Octombrie 2011
Executorul judecatoresc trebuie sa aiba competenta adica, sa fie din raza curtii de apel unde se afla domiciliul debitorului.
Da, tinand cont de faptul ca prin Legea nr.202/2010 s-a modificat si s-a completat Codul de procedura civila si cu privire la competenta executorilor executorilor judecatoresti care a fost extinsa in raza jurisdictiei curtilor de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere executare iancu123 iancu123 daca am un debitor dintr-un alt judet, si am o sentinta de executare silita investita cu formula executorie, cine pune in executare acea sentinta?executorul ... (vezi toată discuția)
Executori judecatoresti doru533 doru533 Buna ziua.As dori sa stiu daca executorii judecatoresti au o anumita arie de competenta sau sant autorizati pe toata tara.Mai concret ,un executor din ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire Anca_10 Anca_10 In 2007 am contractat un credit de nevoi personale fara garantii in CHF. Din noiembrie 2011 nu am mai reusit sa-l platesc. In noiembrie 2013 a fost ... (vezi toată discuția)