avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariati la plata cu ora invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariati la plata cu ora invatamant

Am o nelamurire. Pentru salariatii din invatamant care predau doar ore la plata cu ora, au avut cartea de munca la alta unitate de invatamant, se incheie contract de munca pentru aceste persoane...
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2011
camy flory, utilizator
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 19:37, 19 Octombrie 2011
Si intrebarea care este?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am depus cerere la nivelul unității pentru plata ... mmhai mmhai Bună ziua! Am depus cerere la nivelul unității pentru plata cu ora, sunt calificată, dar toate orele au fost luate de către director. Cine are ... (vezi toată discuția)
Program de munca platit in invatamant ContSters344325 ContSters344325 Buna ziua , As avea urmatoarea nelamurire . Sunt profesor in invatamantul primar , conform normelor comunicate de unitatea de invatamant , trebuie sa stam ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora director scoala Lauramoro Lauramoro Am citit cu atentie legislatia stufoasa privind plata cu ora in acest an scolar si as vrea si o alta parere!In scoala noastra un profesor titular doreste 2 ore ... (vezi toată discuția)