avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit

buna
sotia mea are de 10 ani 5 hectare de pamant date in arenda se plateste ceva impozit pe venit ,mentione ca primeste doar produse ce se cultiva pe acest pamant,impozitul anual se plateste .astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: opreacosmin , utilizator 19:50, 20 Octombrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
cei de la administratia fiscala au spus sotiei mele ca trebuie sa duca la ei contractul de arendare pt a calcula impozitul ,legea pentru impozitul pe venit a intrat in viguare acum 2 - 3 ani,contractul a fost pe 10 ani si a expirat anul trecut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arenda si subventiile michirec michirec Buna ziua! Mama a dat in arenda 5 ha. de pamant, pentru care primeste produse/bani;este pensionara limita de varsta;subventia pentru teren cine o incaseaza? ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren aiurelul36 aiurelul36 buna In urma decesului socrilor mei printre altele am ramas si cu 3 hectare de teten arabil, de la stirile TV am aflat ca de anul acesta se pune impozit pe ... (vezi toată discuția)
Diferenta incadrare venituri in bani sau in produse ioannn ioannn Nu stiu CAT DE PERFORMANT este reglementat sistemul fiscal roman: DACA arendatorul unui teren agricol PRIMESTE PRODUSE RECOLTATE, FIGUREAZA CU VENITURI ... (vezi toată discuția)