avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... timp de recurs ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

timp de recurs ?

Buna,

Am o hotarare de la Curtea de Apel Oradea comunicata in data de 4 iunie mai pot sa ma adresez la Inalta Curte de Casatie si Justitie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 19 Septembrie 2008
Daca vrei sa faci recurs, ma tem ca este cam tardiv.

In hotararea pe care ai primit-o, la sfarsit scrie calea de atac si termenul in care poate fi atacata.
Frumoasa intrebare. Dar sa stiti ca se poate face recurs la hotarare a Curti de Apel, numai ca se face in termen de 15 zile da la comunicare. Sa va spun si cum se calculeaza zilele?
Cine a judecat fondul cauzei? Judecatoria? Tribunalul?
mimiz a scris:

Buna,

Am o hotarare de la Curtea de Apel Oradea comunicata in data de 4 iunie mai pot sa ma adresez la Inalta Curte de Casatie si Justitie ?

Nu mai puteti ataca hotararea respectiva, intrucat intervine sanctiunea decaderii.
elis a scris:

mimiz a scris:

Buna,

Nu mai puteti ataca hotararea respectiva, intrucat intervine sanctiunea decaderii.

Decadere sau tardivitate?

Alte discuții în legătură

Sentinta ContSters42601 ContSters42601 Buna seara! Doresc si eu o precizare.O sentinta pronuntata de instanta de contencios adm.si fiscal a tribunalului , nu este atacata in termenul legal cu ... (vezi toată discuția)
Recurs tardiv!!!!! magdalenapaun magdalenapaun in situatia in care hotararea a fost comunicata la sediul societatii, dar ea a fost primita de catre o persoana care nu avea nici-o calitate in firma, iar ... (vezi toată discuția)
Recurs Liulica Gina Liulica Gina Buna ziua! Va rog un sfat. Sunt intr-un proces civil legat de un teren, eu impreuna cu vecinul meu G, impotriva lui RAD, de la care am cumparat terenul. ... (vezi toată discuția)