avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANI

Doresc sa fac o sesizare la ANI. Cum imi formulez sesizarea? Aveti un model? Datele ce doresc a le comnica sunt clare, formula de adresare, de formulare a sesizarii imi sunt necunoscute. Ma puteti ajuta si indruma? Va mutumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 20:19, 19 Octombrie 2011
nu exista un model...tipizat, ci pur si simplu formulati, in functie de ce anume vreti sa sesizati, puteti folosi chiar "formularul" de pe site-ul ANI, il gasiti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pantial pantial Buna seara! doresc sa angajez o persoana ca vanzator ,cu -contract de munca cu timp partial- ,exista un formular tipizat la sau il intocmeste angajatorul? ... (vezi toată discuția)
Instiintare catre ajofm dana state dana state Exista un model/ tipizat de instiintare catre AJOFM prin care sa-i anuntam ca urmeaza sa angajam o persoana pe o anumita pozitie in cadrul societatii? Unde ... (vezi toată discuția)
Model formular de completat in urma inventarierii cry_mitroi cry_mitroi La sfarsitul anului 2012 am efectuat inventarul marfii din gestiune,casei si a obiectelor de inventar. Va rog sa-mi spuneti daca exista un model de formular ... (vezi toată discuția)