avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Girant la un credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Girant la un credit

In 2005 am girat pe cineva pentru suma de 3000 E.pe o perioada de 10 ani.Persoana nu a mai achitat din 2009 si eu sunt bombardat cu telefoane in care mi se specifica sa platesc restul de credit ramas.Atat titulara contractului cat si sotul acesteia locuiesc la aceeasi adresa si au servici amindoi.Ce pot pati eu?
Se va face executare silita pe bunurile sau salariul girantului dupa care dirantul are dreptul la actiune in regres impotriva debitorului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita girant tinaa tinaa buna ziua. va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cat mai urgent. eu sunt girant pt fostul sot la un credit de nevoie personale fara garantii. fostul sot ... (vezi toată discuția)
Executare silita girant mmus mmus Buna ziua, In anul 2008, sotul meu (actualmente fostul meu sot, intre timp divortand) a contractat un credit si eu l-a girat cu apartamentul. Intre timp el ... (vezi toată discuția)
Girant al unui imprumut c.a.r. av.ciobanunicoleta av.ciobanunicoleta Buna ziua, in speranta ca voi gasi ajutor din partea colegilor am apelat la acest forum. Am o prietena care a girat un amic in urma cu 3 ani, anul trecut ... (vezi toată discuția)