avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil intoxicat accidental cu monoxid de carbon
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil intoxicat accidental cu monoxid de carbon

buna ziua,
zilele trecute mi s-a intamplat acest necaz. sotul a dat drumul la soba si atat el cat si fetita s-au intoxicat cu monoxid de carbon. am dus fetita repede la spital deoarece nu mai raspundea la comenzi, am fost internata cu ea, si-a revenit cam intr-o ora insa ne-au tinut acolo peste noapte. au venit doi politisti si ne-au intrebat diverse despre ce s-a intamplat si au zis ca sa asteptam sa vedem daca se deschide dosar penal. imi puteti spune ce poate urma? odata ce toti eram in acea camera se poate considera ca am vrut sa ii facem rau copilului? instalatia de gaze o verificam periodic si fusese verificata in iunie. era ok. problema e ca pe cos cred ca a intrat ceva dar nu ne-am gandit sa verificam, fiind soba pe gaze nu are ce sa se depuna pe horn. va rog sa ma ajutati. va multumesc

Alte discuții în legătură

Intoxicare cu dioxid de carbon padurarul padurarul Locuiesc recent intr-un bloc ce are incalzire pe lemne. La parter se afla un magazin care in urma cu un an a instalat o centrala. Centrala a fost racordata ... (vezi toată discuția)
Omor din culpa? drept09 drept09 buna ziua. va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. o cunostinta a inchiriat apartamentul fara forme legale. in apartament au ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati - fum insuportabil de la hornul vecinului denutadaniel denutadaniel nu mai suportam fumul emis de vecinul de langa mine am ajuns sa nu dormim noaptea de frica sa nu ne axfixiem de fumul emis de cosul sau miroase ingrozitor ... (vezi toată discuția)