avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intoxicare cu dioxid de carbon
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intoxicare cu dioxid de carbon

Locuiesc recent intr-un bloc ce are incalzire pe lemne.
La parter se afla un magazin care in urma cu un an a instalat o centrala.
Centrala a fost racordata la unul din cele trei hornuri.
Hornurile au fost construit dedicate pentru tiraj fum sobe, nu centrala.
Magazinul nu a facut cos separat dedicat.

Cele doua familii vecinii au fost intoxicate cu dioxid de carbon.
Plangerile verbale nu au ajuns la nici o rezolvare.
In prezent vecinii au probleme serioase de sanatate.
In aceasta iarna venind aici am avut eu si familia mea simptome de intoxicare.
Dupa cum se stie dioxidul de carbon nu are culoare sau miros, pentru depistare.

Prima oara in Decembrie 2012 am reusit o curatare de cos comun.
Apoi in luna Ianuare am cautat alte solutii de a muta centrala pe alt cos.
Administratia magazinului are buna vointa insa tot nu se intampla schimbarea.
Reclamatia a fost facuta verbal si la primaria de care apartine imobilul si politie.

Simptomele confirmate zilnic de doctor continua. Ajutor! Ce recomandati?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:06, 11 Ianuarie 2013
Dupa cate se pare, nu e vorba de dioxid de carbon (CO2, ceea ce scoatem pe nas cu fiecare expiratie), ci de monoxid de carbon (CO, e la fel de otravitor ca cianura, atat ca cianura nu e gaz). Monoxidul de carbon provine din arderi incomplete.

Practic, a emite monoxid de carbon peste niste oameni e cam la fel cu a le stropi peste masa cu solutie de cianura, daca le nimereste-n farfurie si mananca din ea ajung pe nasalie. Deoarece firma este acum la curent cu ce se intampla si nu a luat masuri, daca ar muri cineva n-ar mai fi omor prin imprudenta, ar fi omor cu premeditare. Eu in locul dumneavoastra as face plangere penala pentru tentativa de asasinat.

Monoxidul de carbon este un deseu periculos, vedeti prin urmare si Sectiunea a 2-a - Regimul substantelor si deseurilor periculoase, precum si al altor deseuri pe [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2013
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate reala conform normelor pentru aerisire si priza de aer intr-o bucatarie? AntiSecretare AntiSecretare Buna ziua, Context: - apartament aflat in renovare - bloc anvelopat, construit din placi de beton armat - geamuri termopan - in bucatarie exista deja 2 ... (vezi toată discuția)
Haideti sa scriem povesti! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Istoria lui Yakov-povestitorul Binecuvântat şi slăvit fie numele Domnului peste lumea pe care El a facut-o prin voia Sa! Am să vă spun acum o poveste. ... (vezi toată discuția)
Articole interesante Iulian MANEA Iulian MANEA Am observat ca nu este deschisa nici o discutie pe aceasta tema, asa ca am facut-o eu. Astazi mi s-a parut interesant articolul scris in Dilema veche de ... (vezi toată discuția)